top of page
nat gras

Aanleg en onderhoud van gazons volgens de regels van de kunst

Wenst u een speelgazon of een siergazon?

Tuinwerken Laurent De Meyer legt het met plezier!

 

Vraag een offerte

haagschaar

Een tuin is pas af met een net gazon

Bij Tuinwerken Laurent De Meyer uit Antwerpen treft u een tuinaannemer met een passie voor de creatie van prachtige tuinen die inspireren tot genieten en ontspanning. Hoort een verzorgd gazon bij uw visie op een ideale tuin? Dan ben ik er trots op dat ik u een kwaliteitsvolle service van gazonaanleg en -onderhoud kan aanbieden om die droom te verwezenlijken. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van mooie en duurzame gazons die een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen aan elke buitenruimte.

Zoekt u een hovenier voor de aanleg en het onderhoud van uw gazon?

Contacteer me meteen voor info en een offerte.

Het creëren van uw gazon op maat

Ik beschik over een jarenlange ervaring in het aanleggen van gazons op maat. Het spreekt voor zich dat ik rekening hou met uw behoeften en wensen om het gazon te ontwerpen dat het beste bij uw buitenruimte past. Ik kan u ook adviseren over de verschillende beschikbare grassoorten en hun eigenschappen om helemaal aan uw specifieke eisen en budget te voldoen.

aanleg van gazon met grasmatten
tuin

Onderhoud en verzorging van uw gazon

Eens uw gazon aangelegd is, is het belangrijk om het regelmatig te onderhouden om het gezond en mooi te houden. Ik bied een uitgebreid palet van diensten aan voor het onderhoud van uw gazon, zoals maaien, verticuteren, bemesten, wieden enz. Ik sta ook tot uw dienst om u raad te geven over de beste verzorging van uw gazon in functie van de seizoenen en de specifieke kenmerken van uw terrein.

Renovatie van uw bestaande gazon

Als uw gazon beschadigd, ziek of verouderd is, kan ik u eveneens helpen bij de renovatie ervan. Ik beoordeel de toestand van uw gazon en stel een passende oplossing voor om het te herstellen of eventueel te vervangen als dat nodig is.

Enkele van onze realisaties in beeld

 

Graag een idee van onze knowhow? Bekijk dan deze online fotogalerij. U vindt er enkele voorbeelden van gazons, vakkundig aangelegd of gerenoveerd, zorgvuldig onderhouden en verzorgd door Tuinwerken Laurent De Meyer uit Antwerpen.

nat gras
Wil u een nieuw gazon laten aanleggen? Zoekt u een tuinbedrijf om het bestaande gazon te onderhouden of te renoveren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvende prijsopgave.
En stel me gerust al uw vragen; ik help u verder.
bottom of page