top of page
FotoSite5.jpg

Grond- en omgevingswerken voor tuinen, terrassen en opritten

Een expert in grondverzet nodig in regio Antwerpen?

Reken op Tuinwerken Laurent De Meyer!

 

Vraag een offerte

haagschaar

Grondverzetdiensten voor particulieren en bedrijven

Bij Tuinwerken Laurent De Meyer zit u goed voor een breed scala aan hoveniersdiensten, waaronder de aanleg van opritten en terrassen, van tuinen en andere groenzones, plaatsing van omheiningen en afboordingen en alle werken die daaraan voorafgaan. Zoals egalisatiewerkzaamheden, graafwerken voor funderingen en nog veel meer. Ik realiseer al uw wensen, groot of klein.

Benieuwd wat ik voor uw buitenproject kan betekenen?

Neem dan zeker vandaag nog contact met me op!

Professionele buitenwerken voor een perfect resultaat

Tot mijn specialiteiten behoren grondwerken en omgevingswerken op privéterrein en ook in bedrijfsomgevingen. Of u nu denkt aan tuinaanleg, een nieuw houten terras, verharde buitenpaden of enkele parkeerplaatsen, ik sta voor u klaar. Samen met mijn team zet ik mijn beste beentje voor om uw project snel en vakkundig uit te voeren. Daarvoor zet ik mijn ruime expertise in, evenals moderne technieken en professionele grondverzet- en graafmachines.

een voortuin met beplanting
Laurent De Meyer maait het gras

Kwaliteitsdiensten voor een duurzaam resultaat

Bij oplevering van de werken ben ik steevast trots op de kwaliteit die mijn bedrijf de klant aanbiedt. De eerste garantie daarvoor is een doorgedreven knowhow. Daarbovenop komt het gebruik van de beste materialen om de duurzaamheid van uw buiteninrichting te verzekeren. Ik werk met een professioneel en ervaren team dat weet hoe efficiënt en snel te werken, met inachtneming van alle veiligheidsnormen. Tuinwerken Laurent De Meyer munt eveneens uit in flexibiliteit want wil tegemoetkomen aan uw tijd- en budgetbeperkingen. 100 % tevredenheid, dàt is mijn absolute drijfveer!

Oplossingen op maat van uw behoeften

Ik begrijp dat elk project uniek is. Daarom werk ik nauw met u samen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ik hou rekening met uw plannen, ideeën en verwachtingen om een oplossing op maat te creëren die aan al uw eisen beantwoordt. Ten slotte is het uiteindelijke doel om u een buiteninrichting aan te bieden die zowel esthetisch als functioneel is. Zo geniet u optimaal van uw tuin of buitenomgeving.

FotoSite1.jpg
Zin om uw tuinarchitectuurproject met mij te bespreken?
Bel of mail me voor een afspraak en een gratis offerte.
bottom of page