top of page
snoeien van bomen

Professioneel snoeien en vellen van bomen voor een gezonde en veilige tuin

Snoeiwerken voor de boeg?

Tuinwerken Laurent De Meyer doet het voor u.

 

Vraag een offerte

haagschaar

Professioneel bomen snoeien en vellen

Tuinwerken Laurent De Meyer is uw partner bij uitstek voor snoeiwerken. Ik bied professionele snoei- en kapdiensten om uw tuin gezonder en veiliger te maken. Ik werk samen met een team van ervaren professionals die over de nodige expertise beschikken. Daarnaast laat het gebruik van gespecialiseerd materiaal toe om elk type snoei- en kapwerk uit te voeren. Elke boom of struik volgens zijn specifieke snoeiwijze, zelfs fruitbomen en ook de grootste en meest complexe bomen.

Is het snoeiseizoen aangebroken?

Aarzel niet om contact op te nemen met Tuinaannemer Laurent De Meyer in Antwerpen!

Bomen snoeien

Het regelmatig snoeien van bomen en heggen is essentieel voor het behoud van een gezonde tuin en de veiligheid van uw eigendom. Onze snoei-experts kunnen dode, zieke of beschadigde takken verwijderen en ook takken snoeien die problemen veroorzaken met nabijgelegen elektriciteitskabels of gebouwen. Ik geef ook advies over het onderhoud van bomen om een lange levensduur te garanderen.

Vellen van bomen

Tuinaannemer Laurent De Meyer verleent ook professionele diensten voor het verwijderen van bomen die dood, gevaarlijk of schadelijk voor uw eigendom zijn. Ik neem alle voorzorgsmaatregelen om zelfs de grootste en meest complexe bomen veilig te verwijderen. Ons ervaren team zorgt eveneens voor het uitgraven van boomstronken en het volledig opruimen van de omgeving.

Laurent De Meyer snoeien van bomen
afval van bomensnoei

Puinruimen

Ten slotte kunt u op Tuinwerken Laurent De Meyer rekenen voor de afvoer van alle groenafval na het snoeien of vellen: bladeren, takken en stronken. Uw tuin wordt schoon en netjes achtergelaten, klaar om weer naar hartenlust van te genieten.

pad met bomen
Geïnteresseerd in de snoei- en kapwerkzaamheden Van Tuinwerken Laurent De Meyer?

Vul het online contactformulier in.
We geven een snelle en eenvoudige schatting en de beste oplossing voor uw bomensnoei.
bottom of page